Akcija!

FEEL GOOD

Vitamin C
Vitamin D
Omega-3
Multivitaminski bonboni

Celosten pristop do dobrega počutja.

Zagotovite si vsa hranila, ki jih potrebujete. Feel good paket vsebuje dodatke vitamina C in D, ki krepita imunski sistem in skrbita za dobro psihično počutje, omega-3 , ki podpira delovanje srca in možganov, ter močan multivitamin, ki uspešno zapolnjuje morebitne prehranske vrzeli.

Podrobneje
Redna cena: 48,50 
Cena: 36,40 
Na zalogi

Vsi popusti se bodo obračunali v košarici.

Varno plačevanje v spletni trgovini
Hitra dostava s Pošto Slovenije
Brezplačna dostava nad 60 €
Certificirana kakovost izdelkov
? Imate dodatna vprašanja?

Vitamin C

Zukon Vitamin C 500 mg je namenjen vsem, ki želijo podpreti svoj imunski sistem in povečati odpornost telesa na okužbe. Primeren je tudi za ljudi, ki se soočajo s stresom, saj lahko vitamin C pomaga pri proizvodnji serotonina, ki v splošnem izboljša razpoloženje. Zaradi visoke koncentracije vitamina C je primeren tudi za ljudi, ki jim tega vitamina običajno primanjkuje (kadilci ali ljudje, ki uživajo manj sadja in zelenjave v svoji prehrani).

Vsebina: 30 kapsul, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.
Porcij na dan: 1 kapsula

 

Vitamin D

Zukon Vitamin D3 4000 IU je visoko kakovostno prehransko dopolnilo, ki vsebuje 4000 internacionalnih enot vitamina D3 na kapsulo. Vitamin D3 ima številne prednosti za naše telo. Ključen je za optimalno stanje kosti in zob, služi kot podpora imunskemu sistemu ter izboljša razpoloženje. Zukon Vitamin D3 4000 IU je zapakiran v kapsulah z dodatkom linolina.

Vsebina: 30 kapsul, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.
Porcij na dan: 1 kapsula

 

Omega-3

Naš vrhunski prehranski dodatek Zukon Omega-3 je narejen iz naravnih virov, kot so ribe, alge in oreščki, ter vašemu telesu zagotavlja osnovna hranila, ki jih potrebuje za optimalno delovanje. Zagotovite si svoj dnevni odmerek esencialnih maščobnih kislin z Zukon Omega-3. Ena mehka kapsula Zukon Omega-3 vsebuje 330 mg EPA in 220 mg DHA.

Vsebina: 30 kapsul, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.
Porcij na dan:1 kapsula

 

Multivitaminski bonboni

Multivitaminski bonboni zagotavljajo optimalno podporo za vaše dobro počutje. So brez sladkorja in drugih dodatkov. Vsak bonbon vsebuje skrbno izbrano kombinacijo vitaminov A, C, D, E, B6, B12 . Primerni so za vsakogar, ki si želi dodati več vitaminov v svojo prehrano, brez nepotrebnih kalorij ali sladkorja.

Vsebina: 60 gumijastih bonbonov, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.
Porcij na dan: 1 porcija (2 gumijasta bonbona).

Priporočamo tudi

Varno plačevanje
v spletni trgovini
Slovenski izdelki iz
preverjenih sestavin
Brezplačna dostava
nad 60 €
Certificirana
kakovost izdelkov