Akcija!

POWER TRIO

Caffeine Shot
Magnezij bisglicinat
Vitamin C

Vaša dnevna energijska bomba.

Paket Power trio, namenjen ljudem z aktivnim življenjskim slogom. Kofein poskrbi za takojšen dvig energije, magnezij podpira delovanje mišic, vitamin C pa okrepi imunski sistem in pomaga pri splošnem dobrem počutju. Opremite se z energijo za ves dan!

Podrobneje
Redna cena: 71,10 
Cena: 53,30 
Na zalogi

Vsi popusti se bodo obračunali v košarici.

Varno plačevanje v spletni trgovini
Hitra dostava s Pošto Slovenije
Brezplačna dostava nad 60 €
Certificirana kakovost izdelkov
? Imate dodatna vprašanja?

Caffeine shot

Iščete hiter in naraven način za povečanje pozornosti in osredotočenosti? Zagotovite si dodatno energijo, ki jo potrebujete. To prehransko dopolnilo v enem odmerku vsebuje 60 mg naravnega kofeina – kot nalašč za tiste, ki želijo ostati zbrani med delom, študijem ali vadbo.

 • 60 mg kofeina na dozo.
 • Naravni sladkorji iz datljevega sirupa.
 • Brez dodatkov.

Vsebina: 500 ml, kar zadostuje za 25 dni.
En odmerek (20 ml) vsebuje 60 mg kofeina.

 

Magnezij bisglicinat

Magnezij bisglicinat je prehransko dopolnilo, ki vsebuje optimalno razmerje magnezija in vitamina C za podporo imunskemu sistemu in dobremu počutju. Magnezij bisglicinat je najboljša oblika magnezija, ki se učinkovito absorbira in ima manjše stranske učinke na prebavni sistem kot druge oblike magnezija. Vitamin C ima ključno vlogo pri delovanju imunskega sistema ter pomaga pri zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Z dnevnim odmerkom magnezijevega bisglicinata si zagotovite boljši spanec, zmanjšajte vnetje v telesu in si opomorete od utrujenosti in izčrpanosti.

 • MAGNEZIJ BISGLICINAT
  Zukon dodatek vsebuje obliko magnezija, ki se učinkovito absorbira in ima manjše stranske učinke na prebavni sistem kot druge oblike magnezija.
 • VITAMIN C
  Z dodatkom vitamina C, ki ima ključno vlogo pri delovanju imunskega sistema in ki pomaga pri zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
 • SLASTEN OKUS LIMONE
  Brez običajnega neprijetnega okusa magnezija.

Vsebina: 30 vrečk, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.
Priporočen dnevni odmerek je ena vrečka na dan.

 

Vitamin C

Zukon Vitamin C 500 mg je namenjen vsem, ki želijo podpreti svoj imunski sistem in povečati odpornost telesa na okužbe. Primeren je tudi za ljudi, ki se soočajo s stresom, saj lahko vitamin C pomaga pri proizvodnji serotonina, ki v splošnem izboljša razpoloženje. Zaradi visoke koncentracije vitamina C je primeren tudi za ljudi, ki jim tega vitamina običajno primanjkuje (kadilci ali ljudje, ki uživajo manj sadja in zelenjave v svoji prehrani).

 • VISOKA KONCENTRACIJA VITAMINA C
  Zukon Vitamin C 500 mg vsebuje visoko koncentriran vitamin C..
 • DODATEK CITRUSNOVEGA BIOFLAVONOIDA
  Zukon Vitamin C 500 mg vsebuje citrusni bioflavonoid, ki izboljša absorpcijo vitamina C in deluje kot antioksidant, ki pomaga pri zaščiti celic pred poškodbami.
 • BREZ SLADKORJA, GSO-jev IN ALERGENOV
  Zukon Vitamin C 500 mg je izdelan brez dodanega sladkorja, GSO-jev in alergenov.

Vsebina: 30 kapsul, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.
Porcij na dan: 1 kapsula

Priporočamo tudi

Varno plačevanje
v spletni trgovini
Slovenski izdelki iz
preverjenih sestavin
Brezplačna dostava
nad 60 €
Certificirana
kakovost izdelkov