Najina zgodba

Sva brata Uroš in Žan Kranjec, ustanovitelja znamke Zukon.

ODRAŠČALA SVA S ŠPORTOM V SRCU

Velika ljubezen do gibanja naju spremlja že od malih nog. Starša sta naju vzgajala v športnem duhu in na naju prenesla veliko strast do gibanja, ki jo še danes nosiva s seboj.

Šport in zdrav odnos do telesa sta za naju vrednoti, po katerih živiva svoje življenje. In kljub temu da sva kasneje v karieri ubrala različne poti, naju je na vsakem koraku vedno povezovala ljubezen do zdravega načina življenja. In prav iz te ljubezni se je rodila ideja za linijo prehranskih izdelkov Zukon.

STRAST DO ZDRAVEGA NAČINA ŽIVLJENJA SVA PRELEVILA V PREHRANSKA DOPOLNILA

Z združenimi močmi sva našla način, kako najino predanost preoblikovati v blagovno znamko, v katero res verjameva. Tako so nastali izdelki Zukon: vrhunska prehranska dopolnila, narejena pod okriljem profesionalnih športnikov, trenerjev in nutricionistov.

Z znamko Zukon sva želela ustvariti odličen produkt, katerega kvaliteta govori sama zase. Pri izbiri sestavin nisva želela sklepati kompromisov, zato sva izbrala zaupanja vrednega ponudnika iz Slovenije, pri katerem lahko zagotoviva sledljivost sestavin in nadzor nad kakovostjo proizvodnje.

Od ideje do uresničitve izdelkov je minilo precej časa, saj je bilo treba premagati številne težave na najini podjetniški poti. A na koncu je bil ves trud poplačan, saj lahko sedaj s ponosom stojiva za prehranskimi dopolnili, ki sva jih ustvarila.

PREDSTAVLJAVA VAM NAJINE IZBRANE IZDELKE

Celotno linijo izdelkov sva izbrala glede na splošne potrebe ljudi. Izdelki, ki jih ponujava, odražajo najino zavezanost vrednotam kakovosti in poštenosti do kupca. Vsak izdelek zagotavlja najvišji standard kakovosti, saj sestavine in postopke vedno izbirava skrbno ter premišljeno.  Najina zavezanost kvaliteti je neomajna in vsak izdelek, ki ga ponujava, ustreza najstrožjim standardom kvalitete.

Izdelki Zukon so narejeni iz preverjenih in skrbno izbranih sestavin ter testirani s strani profesionalnih športnikov, kot je sam Žan. V našem prizadevanju za odličnost ne prepustimo ničesar naključju. Kar vidite na etiketi, je točno to, kar prejmete v vsaki steklenici. Brez skritih ciljev, brez nepotrebnih dodatkov – le iskreno dopolnjevanje zdravega načina življenja.

Najinim strankam želiva predstaviti izdelke, ki bodo postali orodje za premikanje osebnih meja ter podporo zdravju. Želiva si, da se najina pot zaključi tam, kjer se vaša začne – pri dobrem počutju vašega telesa.

0
Košarica
Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
Izračunaj dostavo